NUORILLA LIIAN KIIRE AIKUISTUA

Tiistai 25.12.2018 klo 19:36 - Lehtosen Kalle Ylivieska

NUORILLA  LIIAN  KIIRE  AIKUISTUA

Nuorista tytöistä on tullut helppoa saalista, hyväksikäyttö ja raiskaus on eriasia, vai onko. Näitä käsitellään lain mukaan samanaikaisesti, jos tietoisesti vanhempi käyttää hyväkseen alaikäisen uskomusta että on kypsä aloittamaan aikuisena olemisen. On tehty mainonnan avulla tila, ikään kuin lapsuuden aikuisuuden rajaa ei olisi olemassakaan, heti kun muodot sallivat niin tytöt voivat aloittaa aikuisena olemisen, alkavat olla seksikkäitä. Pojat saavat ajokortin heistä tulee taitavia autoilijoita omasta mielestään, se taitavuus näkyy onnettomuus tilastoissa, asiantuntijat sanovat, nuorten poikien aivojen kehitys on vielä kesken, eivät tunnista todennäköisiä vaaratilanteitakaan.

Tytöt saavat meikkipussin, nuoren-naisen vaatetuksen ja muodot niin he siirtyvät saaliiksi, maailmansivun miehet ovat saaneet ja naiset antaneet, eikä tyttöjen aivotkaan ole kehittyneet sen paremmin kuin poikienkaan, eivät tunnista ilmiselvää vaaraa mihin antautuvat kun kuuntelevat aikuisten miesten imartelua. Tämä Oulun tapaus tuli ilmi koska tämä selvästi alaikäinen tyttö liikkui eriväristen miesten kanssa, kyllä näinkin nuoren tytön hyväksikäyttö täyttää törkeän raiskauksen merkit. Me voimme kauhistella, olipa hyvä että jäivät kiinni, saadaan paha poistettua yhteiskunnasta, ei muuta kuin rajat kiinni etteivät maahan muuttajat saastuta kokokansaa. Ei pitäisi olla näin naiivi että uskoo tyttöjen hyväksikäytön olevan poikkeus, jos nämä miehet olisivat olleet tavallisia Suomalaisia ei heihin olisi kiinnitetty erityistä huomiota.

Nykyään asuminen on niin henkilökohtainen asia ettei naapurin toiminta kiinnosta vaikka alaikäiset tytöt vierailisi yhtenään, naapurin kuolemaakaan huomata vasta kuin hajusta. Kun tytöt huomaavat tulleensa hyväsi käytetyksi eivät kehtaa tunnustaa, kumpikin osapuoli yrittää salata ilmiselvän rikoksen, raiskauksen ilmoittamisen kynnyskin on korkealla. Uskonnollisissa yhteisöissä ilmenee samat hyväksikäyttö ongelmat, nyt kun niistä uskalletaan puhua niitä on ilmennyt kaikkialla.

Ihminen on ainoa laji joka harrastaa sukupuoli yhdyntää enimmäkseen omaksi ilokseen, lisääntyminen on toissijainen, eikä sen harrastamisesta ole todettu mitään terveydellistä haittaa pikemminkin päinvastoin, nuoret aloittavat sen aina vain nuorempana tutkimuksien mukaan. Jos tuomitaan  nuorten harrastama vapaaehtoinen rakastelu paheeksi, synniksi ja rikolliseksi ei istu oikein suvaitsevaisuuteen. Ainoa keino on liittää koulujen opetus-suunnitelmiin niin että ymmärrettäisiin mitä tarkoittaa oikeasti lapsuus, nuoruus ja aikuisuus. Kotien suhtautuminen on tärkeintä, ei ainakaan yllyttää ennenaikaiseen aikuisuuteen,  nuoren pitäisi ymmärtää, monet valinnat lopullisia eikä niitä voi perua, vaikuttavat elämiseen kuolemaan saakka.

Lehtosen Kalle Ylivieska

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kumpikin osapuoli yrittää salata ilmiselvän rikoksen